ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Facebook
 
 
DAMOULIS
Κεραμοσκεπές Χανιά Κρήτης - Ανακαινίσεις & Αναπαλαιώσεις Κτιρίων Χανιά Κρήτης

Η εταιρία μας ''DAMOULIS'' δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1960 στις Καλύβες Χανίων, από τον Αγγελάκη Δημήτρη (γνωστό στα Χανιά ως Δαμουλής) και δραστηριοποιείται για περισσότερα από 60 χρόνια, στον τομέα της κατασκευής κεραμοσκεπών, ανακαινίσεων και αναπαλαιώσεων κτιρίων σε όλη την Κρήτη.

Από το 1987 συνεχιστής της ''DAMOULIS'', είναι ο γιος του, Αγγελάκης Κώστας, ο οποίος με την πατροπαράδοτη τέχνη σε συνδυασμό με τις αυστηρές προδιαγραφές αντοχής και ασφάλειας των υλικών κατασκευής, διακρίνεται για τον άψογο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υλικών που χρησιμοποιεί και την ιδιαίτερη κατασκευαστική τεχνογνωσία του.
 

 


 

 
 
Συνέπεια & Επαγγελματισμός
Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας παντός είδους κατασκευές κεραμοσκεπών, αλλά και ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις και, γενικά, οικοδομικές εργασίες σε όλη την Κρήτη. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και τη μελέτη.

Η εταιρεία μας πιστή στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη, σας εγγυάται συνέπεια και την τήρηση των χρόνων παράδοσης κάθε έργου που αναλαμβάνει. Το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει, σας εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα και για το δικό σας χώρο.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που χρειάζεται προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στα πιό δύσκολα έργα.
 

 


 

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, η υψηλή αισθητική,
η αξιοπιστία και η αντοχή στις κατασκευές μας.
 
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Χανιά,
όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.