ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Facebook
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
DAMOULIS | Κεραμοσκεπές Χανιά Κρήτης - Ανακαινίσεις & Αναπαλαιώσεις Κτιρίων Χανιά Κρήτης

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο η εταιρεία μας “DAMOULIS” η οποία βρίσκεται στα Χανιά Κρήτης, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή σχετίζεται με τις στέγες - κεραμοσκεπές.

Η πορεία μας στο χώρο των στεγών - κεραμοσκεπών όλα αυτά τα χρόνια έχει βασιστεί στην πραγματική τεχνογνωσία, το μεράκι και την αγάπη για κάθε κεραμοσκεπή, μικρή ή μεγάλη, που αναλαμβάνουμε σε όλη την Κρήτη.

Οι κατασκευές μας συνδυάζονται με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ και παρέχουν πλήρη κάλυψη των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.
 
 
ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ
 
 
 
Κεραμοσκεπές

Οι κεραμοσκεπές παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την μόνωση από τις κλιματολογικές συνθήκες και την αισθητική του κτιρίου που τοποθετούνται.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των κεραμοσκεπών, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και την κατασκευή κεραμοσκεπών κάθε τύπου, με παντός είδους κεραμίδια σε οικίες, εξοχικά και κάθε κτίριο στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη. 

Σας προτείνουμε λύσεις για την κατάλληλη κατασκευή και διαμόρφωση του χώρο σας και σας προσφέρουμε κατασκευές υψηλής αντοχή στο χρόνο και στις φθορές από τις καιρικές συνθήκες.
 
ΣΤΕΓΕΣ - ΣΟΦΙΤΕΣ
 
 
 
Στέγες - Σοφίτες

Κατασκευάζουμε ξύλινες στέγες και σοφίτες άψογης αισθητικής χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά ώστε να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Κατασκευάζουμε ξύλινες στέγες και σοφίτες σε κτίρια στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη.

Το έμπειρο συνεργείο μας πραγματοποιεί προσεκτικά τη μελέτη και σχεδιάζει τη στέγη ή την σοφίτα, προσφέροντάς σας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις πάνω στις ανάγκες τις δικές σας και του χώρου σας.
 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ - ΧΑΓΙΑΤΙΑ - ΣΤΟΡΙΑ
 
 
 
Πέργκολες - Χαγιάτια - Κιόσκια

Με γνώμονα την παροχή άψογου αισθητικά αποτέλεσμα, η εταιρεία μας κατασκευάζει πέργκολες, χαγιάτια και κιόσκια σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη. 

Οι πέργκολες, τα κιόσκια, τα χαγιάτια που έχουμε κατασκευάσει όλα αυτά τα χρόνια, κοσμούν τους ομορφότερους κήπους και βεράντες. Όλες οι κατασκευές μας, σας εξασφαλίζουν άριστη λειτουργικότητα και εμφάνιση, καθώς και υψηλή αντοχή και σε κάθε καιρικό φαινόμενο.
 

 


 

Οι μοναδικές κατασκευές μας, μας κατατάσσουν στους πιο εξειδικευμένους κατασκευαστές στεγών - κεραμοσκεπών, χαρίζοντας σε κάθε πελάτη μας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Χανιά,
όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.